Gratis themabijeenkomst ‘Warmtepomp iets voor mij?’

warmtepomp

Op dinsdagavond 19 september a.s. organiseert het EnergieHuis Slim Wonen de themabijeenkomst ‘Warmtepomp iets voor mij?’ in De Einder in Someren-Eind. De toegang is gratis.

Warmtepomp: (bijna) Gasloos verwarmen


Als je overweegt een (hybride) warmtepomp aan te schaffen, kunnen er veel vragen bij je opkomen. Bijvoorbeeld: Welke typen warmtepompen zijn er en welke is geschikt voor mijn woning? Is een airco een voordelig alternatief om lokaal bij te verwarmen in de winter? Wat moet er in mijn woning veranderen voordat ik een (hybride) warmtepomp laat installeren? Op al deze vragen en nog veel meer geven de energiecoaches van het EnergieHuis Slim Wonen tijdens de themabijeenkomst antwoord.

  • Datum: Dinsdag 19 september
  • Tijd:19.30 tot 21.30 uur
  • Locatie: De Einder, Einderplein 1, Someren-Eind

Aanmelden: Themabijeenkomst Warmtepompen 19 september | EnergieHuis Slim Wonen

Subsidie en kosten baten warmtepomp

Een warmtepomp is niet goedkoop. Toch hoef je je niet direct zorgen te maken over de financiering. Tijdens de bijeenkomst krijg je handige tips én kom je te weten voor welke subsidie je eventueel in aanmerking komt. Zo krijg je een duidelijk beeld van de investeringskosten. Daarnaast wordt uitgelegd wat je elke maand gaat besparen op je energierekening ten opzichte van verwarmen met een HR-combiketel. Daarmee krijg je gelijk een indicatie wanneer je je investering terugverdiend zult hebben.

Aanmelden via website

Wil jij slim verder en je meer verdiepen in de warmtepomp? Meld je dan nu aan voor de themabijeenkomst ‘Warmtepomp iets voor mij?’ door het team van EnergieHuis Slim Wonen via Themabijeenkomst Warmtepompen 19 september | EnergieHuis Slim Wonen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om je huis energiezuiniger te maken? Check dan de website www.energiehuisslimwonen.nl, plan een afspraak met een energiecoach in, maak met de WoningQuickScan een verbeterplan voor je huis of bezoek het inloopspreekuur.