Verduurzaam en krijg geld terug!

De gemeente Someren komt in aanmerking voor de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Met deze regeling kan de gemeente straks de aanschaf van eenvoudige energiebesparende maatregelen vergoeden voor huurders en woningeigenaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergoeding voor de aanschaf van producten ter verbetering van de isolatie zoals een tochtstrip, tochtband, radiatorfolie, vezelmateriaal, kit of een brievenbusklep of ter besparing van energie zoals de aanschaf van led-lampen of tijdschakelaars. Ook is het mogelijk om adviesgesprekken voor de verduurzaming van je woning te laten vergoeden.

De gemeente heeft in totaal € 150.000,- ontvangen ter vergoeding. Per huishouden mogen we tot maximaal € 70,- vergoeden. 

Achter de schermen wordt momenteel alles geregeld om met de RREW van start te kunnen gaan. Naar verwachting is rond de zomermaanden alles gereed. Via onze kanalen (o.a. website, social media en gemeentenieuws in ’t Contact) informeren we over de precieze startdatum en de wijze van vergoeden. 

Laat dit gratis geld niet liggen en pik dit voordeel straks mee. Het budget is gelimiteerd. Op is op.