Gratis vouchers voor besparen op energie ter waarde van € 70,-

Momenteel zijn, op basis van de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW)-regeling, 1.500 vouchers van € 70,- voor kleine energiebesparende maatregelen voor huurders en woningeigenaren beschikbaar.

Met deze regeling kan de gemeente de aanschaf van eenvoudige energiebesparende maatregelen vergoeden voor huurders en woningeigenaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergoeding voor de aanschaf van producten ter verbetering van de isolatie zoals een tochtstrip, tochtband, radiatorfolie, vezelmateriaal, kit of een brievenbusklep of ter besparing van energie zoals de aanschaf van led-lampen of tijdschakelaars. Ook is het mogelijk om adviesgesprekken voor de verduurzaming van je woning te laten vergoeden.

U kunt stap voor stap of rigoureus (als u uw woning gaat verbouwen of uitbreiding) inzetten op energiebesparing. Wilt u weten hoe en welke subsidies en financiële regelingen er zijn, kijk dan op www.energiehuisslimwonen.nl.

U kunt een voucher aanvragen via www.duurzaambouwloket.nl/rrew-someren.

Binnen die voucherregeling  zijn 120 vouchers gereserveerd voor woningeigenaren om een energiescan uit te laten voeren door de energiecoaches van ZummerePower. Energieadviezen kunnen vanaf 1 oktober 2021 worden aangevraagd. Voor de energiescans geldt op is op, dus zet het alvast in je agenda dat je deze kunt aanvragen vanaf oktober dit jaar.

Laat dit gratis geld niet liggen en pik dit voordeel mee. Het budget is gelimiteerd. Op is op.