Plaatsen van openbare laadpalen

Vattenfall InCharge plaatst de komende jaren een netwerk van openbare laadpalen in Someren.

Vattenfall InCharge plaatst de komende jaren een netwerk van openbare laadpalen in Someren. Bij deze openbare laadpalen laad je altijd 100% uit wind opgewekte stroom van Nederlandse windmolens van Vattenfall.

Het kan gebeuren dat er nog geen laadpaal bij je in de buurt is. Vraag je laadpaal dan aan. De laadpaal kost je niets, je betaalt alleen voor het opladen van je elektrische auto. Kijk op de website van Vattenfall InCharge voor meer informatie over het opladen van je elektrische auto in de openbare ruimte.

Om de laadpalen te gebruiken heb je een laadpas nodig. Op de site www.laadpaswijzer.nl tref je een overzicht aan met alle aanbieders en abonnementen. De laadpas van Vattenfall InCharge is bijvoorbeeld gratis en werkt op alle publieke laadpalen in Nederland.

Er zijn allerlei apps waarmee je een laadpaal in de buurt vindt. Vattenfall InCharge biedt de gratis InCharge app aan. Daarin vind je alle openbare laadpalen. Ook zie je of een laadpaal vrij is en rij je er direct naartoe met de ingebouwde navigatiefunctie. Maar ook apps zoals ANWB Onderweg bieden deze faciliteiten.